2019-04-12

Konsumentrapporten söker seniorer 

Konsumentrapporten letar nu efter seniorer som vill hjälpa till att recensera produkter mot en fast ersättning, antingen per produkt eller per produktkategori. Är du intresserad av lite extrapengar, anmäl dig till Konsumentrapporten.

Om du har stenkoll på någon speciell produktkategori kan du ansöka som produktexpert. Just nu letar man efter personer som kan hjälpa till att recensera nya produkter inom i princip alla områden. Du har en mall att utgå ifrån som du fyller i med dina personliga åsikter.

Inga produkter tillhandahålles utan du får recensera produkter du redan äger eller om du kan låna av vänner.

Ersättningsnivåer beror på vad det är för produkt men standardersättningen är 200 kr för varje recension som följer vår mall. 

För att du ska vara aktuell som produktexpert vill vi gärna att du recenserar minst 2 produkter per månad, och att du skriver perfekt svenska. Om du är intresserad av att hjälpa till med detta, vänligen fyll i formuläret (se länken till höger). Berätta kortfattat vem du är och vilken produktkategori du är intresserad av att recensera.

Sidan är som du ser under konstruktion, men man behöver redan nu hjälp med detta. Målet är att få upp 1000 produktrecensioner under 2019.

"Konsumentverket gör Konsumentrapporten på uppdrag av regeringen. Vi kartlägger hur enkelt eller svårt det är att vara konsument på 45 marknader i Sverige."